giovedì 21 luglio 2011

"Cordon Bleu"...riprendono le lezioni !

Ciao a tutti,
eccomi di nuovo, dopo una bella pausa...capita...
Prima di partire per le ferie...io vado negli Stati Uniti..non è proprio quello che viene definito il paese del buon mangiare ma ci saranno le cose da raccontare al rientro...volevo dirvi che dal mese di ottobre riprende la mia collaborazione con la scuola di cucina "Cordon Bleu" e ne sono molto felice...ecco il calendario delle mie lezioni:
13 ottobre        (18-21)  Finger food dolci
20 ottobre        (18-21)  FInger food salati
27 ottobre        (10-13)  Polpette e polpettoni
3 novembre      (10-13)  Cucina mediterranea (2 lezioni)
17 novembre    (10-13)  Cucina vegetariana
Le lezioni si svolgeranno nei locali della scuola "Cordon Bleu" presso l'albergo Sheraton di Roma.
Per qualsiasi informazione sulle lezioni non esitate di contattarmi.

 

4 commenti:

  1. Ajme genijalno! Slucajno sam nasla tvoj komentar kod Senke, pa sam dosla ovdje. Bas ti zavidim na casovima kuvanja u Cordon Blue. Kako si dosla do tamo? Ti si profesionalni kuhar(ica), ili...?

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Zdravo Majo,nisam nikakva profeionalna kuvarica...a ni Cordon Bleu u Rimu nije profesionalna skola. Ja sam kod njih zavrsila doduse sve kurseve koje imaju (osnovne, pa onda visoka kuhinja, poslasicarstvo...i dosta dnevnih radionica). Posle toga sam pocela da radim kod njih kao jedan od predavaca..Finger food...etno kuhinja...cuftice razne i slicno...Isla sam i u Pariz u njihove radionice...macaron...terrine....tamo ti je kao u hram da si usao ali meni je bilo vazno da vidim da li oni vode lekcije na neki drugi nacin....ja se uvek plasim da negde ne gresim...i onda sam videla da je i moj nastup ok...!
      Pozdrav..!

      Elimina
  2. Da li ti znaš da sam ja, još kad si objavila ovaj post, proveravala letove za Rim za datume koji odgovaraju tvojim časovima? I uopšte nisam odustala. Ja tako malko maštam, pa mi se svašta i ostvari.
    Sad sam videla tvoje kofere i odmah bi negde išla, ko kuću da nemam...haha.Moj kompjuter vrlo usporeno čita tvoj drugi blog, neće da komentariše, ali ću ja ovde reći da ono što sam uspela videti je ooodlično, nekako mi baš leži. Dok još ima dinja, želim napraviti tvoj kiš sa šunkom..mmm.Neadam se da si se raspametila od Portugalije...veeeliki pozdrav

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Tek sada sam videla da si ovde ostavila poruku...izvini na zakasnjenju...I Nevena je imala problema oko ostavljanja poruka na mom blogu alilje to nekako resila...mozes nju da pitas...ko zna zasto...?
      Portugalija je bila zaista prelepo putovanje...spremam post o njemu...
      Pozdrav !

      Elimina